Meteen naar de inhoud
MEYA Travertin Salontafels

Design Principes

Een oase aan rust, inspiratie en positieve energie -

In de hectische tijden waarin wij leven, is het belangrijk om tijd te vinden voor ontspanning. Wij zijn ervan overtuigd dat de omgeving hier in hoge mate kan bijdragen. Alle designs van MEYA zijn ontworpen met een aantal principes in gedachten. Door zich vast te houden aan deze principes proberen wij producten te ontwerpen welke uw leven bevorderen, rust creëeren en u inspiratie en positieve energie meegeven. Dit allemaal, zodat u het beste uit uwzelf haalt.

Tijdloos Design

In MEYA geloven wij niet in 'fast design'. Wij geloven in design welke jaren meegaat, ongeacht trends of seizoenen. In een missie naar duurzaamheid maken wij meubels welke generaties mee moeten kunnen. Tijdloze vintage designs worden daarom in nieuwe jasjes uitgebracht en designs worden zo simpel mogelijk gehouden. Op deze manier hoeft u uw interieur niet op korte termijn vervangen en limiteren wij de impact op het milieu. Goed design gaat tenslotte eeuwig mee.

Haal de natuur in huis

MEYA is ontstaan uit een waardering voor de natuur en natuurlijke materialen. Met MEYA haalt u dan ook een stukje natuur in huis, welke zorgt voor bijzondere tinten, structuren en vormen. Door een stukje natuur in huis te halen, hopen wij te inspireren om respect te tonen jegens onze natuur. Onze designs bestaan uit een spel van strakke lijnen en natuurlijke, organische, vormen. Vormen die rechtstreeks uit de natuur komen en rust brengen in uw interieur.

Wabi Sabi

MEYA ontwerpt haar producten in het licht van Wabi Sabi, een Japanse levensfilosofie. De kracht van inperfectie en vergankelijkheid staan centraal in Wabi Sabi. Natuursteen, waaronder Travertin, is van nature inperfect en vergankelijk. Deze natuurlijke oneffenheden geven karakter en worden door ons enkel omarmd. Elk lijntje in de structuur vertelt een eeuwenoud verhaal, van het Italiaanse landschap waar het is ontstaan. Van neergeslagen lagen bodem, tot fossielen en verharde stukken kristal, uw Travertin zit vol met inperfecte verhalen, die uw meubelstuk juist zo perfect maken.