Meteen naar de inhoud
Frequently Asked Questions
Alles wat u wilt weten. En meer.

Producten

Waar komen MEYA Studio's Producten vandaan?

MEYA Studio ontwerpt alle producten zelf in Amsterdam. Betreft productie werken wij enkel met Italiaans Travertin. Italië staat bekend als de voorloper betreft natuursteen. Al onze producten zijn daarom made in Italy om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Wat is de levertijd?

De levertijd verschilt per product en staat altijd aangegeven bij het product. Gemiddeld ligt de levertijd tussen de 4-8 weken. Begrijp dat uw product speciaal voor u in Italië gemaakt worden, waardoor het even duurt voordat het bij u in huis is.
(Alle levertijden zijn geschatte levertijden en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Dit is in verband met globale problemen in de supply chain, zoals tekorten aan grondstoffen, vervoerders, complicaties ivm. covid en meer).

Travertin Ronde Salontafel

Hoe zit het met bezorging?

Helaas zijn wij door de huidige brandstofprijzen genoodzaakt om voor elke levering €75,- bezorgkosten in rekening te brengen. Wij nodigen u van harte uit om uw bestelling gratis op te halen in onze opslag in Amsterdam. De bezorging geldt enkel tot de begane grond en de plek van bezorging moet goed toegankelijk zijn. Begrijp verder dat onze producten lood zwaar zijn en niet buigbaar zijn. Mocht u niet op de begane grond wonen, dan kan de bezorgen via een lift gebeuren. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Neem hiervoor contact met ons op, aangezien dit per sitautie zal verschillen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Uw bestelling wordt speciaal voor u gemaakt en is hierdoor niet te annuleren. In sommige gevallen kunt u nog wel wijzigingen aanbrengen of het product nog omruilen voor een ander product. Geef dit zo snel mogelijk aan.

Wat als mijn bestelling er nog niet is?

Het maken van uw meubels is een gecompliceerd en gevoelig proces. Hierdoor kan het soms langer duren dan verwacht. Mocht uw bestelling er nog niet zijn, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij proberen u altijd binnen 72 uur te antwoorden.

Kan ik de bezorgtijd kiezen?

Onze bezorgservice zal contact met u opnemen betreft de gewenste dag + voorkeur voor bezorgtijd. Begrijp dat deze zullen vallen in tijdsvakken en dat, gezien de complexiteit van het product, enige flexibiliteit van u wordt gevraagd. Onze bezorgservice doet ten alle tijden haar uiterste best om rekening te houden met uw wensen.

Heb ik garantie op mijn producten?

Uiteraard! Al onze producten komen met een garantie van 2 jaar op fabrieksfouten. Hieronder vallen scheuren en barsten die al in de fabriek zijn ontstaan. Uiteraard kunnen wij geen garanties geven op vlekken en beschadigingen die na de levering zijn ontstaan. Wel denken wij graag met u mee naar eventuele oplossingen voor dergelijke problemen.

Levert MEYA ook maatwerk?

Ja! Wij hebben verschillende mooie projecten opgeleverd, zoals keukenbladen, op maat gemaakte wastafels en meer. Neem hiervoor contact met ons op via ons contactformulier en wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden. (Houd er rekening mee met dat kortingscodes over het algemeen niet gelden voor maatwerk. Vraag dit voor de zekerheid na via onze chat.)

Kan ik zelf het blad uitzoeken?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Ons Travertin wordt in blokken gekocht, waardoor het altijd een verassing is wat er in het blok zit. Het is in sommige gevallen wel mogelijk om rekening te houden met uw voorkeuren (lichter of donkerder Travertin).

Is het mogelijk mijn bestelling te retourneren?

Nee helaas niet. Alle producten worden speciaal voor u gemaakt en kunnen hierdoor niet (zonder geldige reden) geretourneerd worden. Wel denken wij graag met u mee en kijken wij graag of wij eventueel het product kunnen omwisselen voor een andere variant.